And med appelsin

(4 pers.)

Ingredienser

2 små andebryster, skindet ridses i tern
10 spsk. appelsinsaft

Marinade
4 hele stjerneanis
1 tsk. hele nelliker
1 stor tsk. peber
1 tsk. sukker
8 spsk. shoyu/sojasauce

Sådan gør du

Bland marinaden og hæld den over andebrysterne og gnid marinaden godt ind i kødet.
Lad kødet marinere mindst 30 minutter, gerne længere.
Læg andebrysterne i et ovnfast fad med skindet opad, og steg kødet i en 200° varm ovn 15 minutter.
Tag fadet ud og hæld 5 spsk. appelsinsaft over kødet, sæt fadet i ovnen igen og giv kødet ca. 5 minutter mere – brug eventuelt grill til sidst, så skindet bliver sprødt.
Tag kødet ud og hæld resten af appelsinsaften over og lad kødet trække 5 minutter, før det skæres i tynde skiver.

Udskriv opskrift