Bagt torskeloin m/grov, grøn puré

Ingredienser

800 g torskeloin, delt i 4 stykker
Kværnet salt og peber
400 g cherrytomater på stilk

Grov, grøn puré:
300 g frosne ærter
400 g broccolibuketter
Ca. 1 dl fløde
1 stor spsk. smør
Ca. ½ tsk. stødt mynte – eller frisk mynte

Sådan gør du

Læg fiskestykkerne på en bageplade eller i et fad, og krydr fiskekødet med salt og peber.
Fordel tomaterne omkring fisken.
Sæt fadet i en 200° varm ovn ca. 15 minutter, til kødet er fast.

Grøn puré: kom ærter i en gryde med kogende, letsaltet vand, lad dem koge op,
læg broccolibuketterne i og lad det hele simre ca. 4 minutter.
Hæld vandet fra grønsagerne, og mos dem med en gaffel.
Tilsæt fløde og smør og krydr godt med salt, peber og mynte.
Fordel mosen på 4 tallerkener sammen med fisk og tomater og server med små, kogte aspargeskartofler.

Udskriv opskrift