Farseret perlehønebryst m/ rodfrugter

2 pers

2 stk. farserede perlehønebryster ca. 400 g

Vilde ris – koges efter opskrift på emballagen
1 stor gulerod
1 stor jordskok
2 spsk god olivenolie
1 tsk. tørret knust rosmarin
Salt

Sauce

1 lille skalotteløg, finthakket
40 g smør
1 dl konc. kyllingefond, Touch of Taste
1 ½ dl Chardonnay hvidvin

Perlehønekødet lægges i et ildfast fad eller evt. medfølgende foliebakke, sættes i vandbad og dampes i ovnen ca. 35 min. v. 200c. De vilde ris koges til 2 personer efter opskriften på emballagen.
Det hakkede løg svitses i 25 g smør. Tilsæt fond og hvidvin og lad saucen simre 10-15 min. Si saucen og monter med resten af smørret. Smag til. Grøntsagerne renses godt, skrælles, skæres på skrå i tynde skiver og koges ca. 3 min., til de stadig har ”bid”. Herefter vendes de i olivenolie, smagt til med rosmarin og salt. Lad det trække et lunt sted. Alternativt tilbehør er en god grøn salat og et godt brød.

Udskriv opskrift