Gratinerede tortillas med kyllinge-tomatfyld

(4 personer)

Ingredienser:

450 g kyllingebryst uden skind, skåret i strimler
3 spsk. olivenolie + lidt til fadet
1 stort løg, hakket
1 rød chili, uden kerner og finthakket
1 fed hvidløg, finthakket
2 spsk. tomatpuré
1 dåse flåede tomater, hakkede
1 dåse bønner, fx kidneybønner, skyllede og afdryppede
2 spsk. hakket koriander
8 tortillas
1½ dl cremefraiche 18%
75 g reven ost
Kværnet salt og peber

Sådan gør du:

Varm 2 spsk. olie på en pande og steg hurtigt kyllingekødet nogle minutter.
Tag kødet af panden og kom det i en skål.
Kom resten af olien på panden og steg løgene nogle minutter, til de er bløde.
Tilsæt hvidløg og chili og steg yderligere få minutter.
Tilsæt tomatpuré, de flåede tomater og 1 dl vand, og lad det koge 2-3 minutter og krydr med salt og peber.
Tilsæt knap halvdelen af tomatsaucen til kyllingekødet sammen med bønner og koriander og vend det hele sammen.
Fordel kyllingefyldet midt på hver tortilla, og rul dem sammen om fyldet.
Læg rullerne i et smurt ovnfast fad, og fordel resten af tomatsaucen over.
Læg cremefraiche hen over midten af tortillaerne og drys med reven ost.
Sæt fadet i en 190° varm ovn 15-20 minutter, til overfladen er gylden.

Udskriv opskrift