Ovnbagt fisk med linse-dild-salat

(4 personer)

Ingredienser

700 g hvid fast fisk, fx lyssej, uden skind og ben og skåret i 8 stykker
Ca. 1½ spsk. citronolivenolie
Kværnet salt og peber
½ tsk. stødt sød chili
Olivenolie og smør til sautering
2-3 tynde porre, skåret i tynde skiver
1 æble, uden kernehus, skåret i små tern
100 g grønne linser, fx Puy, kogt efter anvisningen på posen og afdryppede
1 bundt dild

Sådan gør du:

Læg fiskestykkerne på en bageplade med bagepapir, pensl dem med citronolivenolie og drys med salt, peber og chili.
Bag fisken i en 200° varm ovn ca. 15 minutter, til fisken er fast og gennembagt.
Varm smør og olie på en sauterpande og sauter porre og æble nogle minutter.
Vend linserne i og sauter et par minutter mere.
Smag til med salt, peber og dild.
Drys retten med dild og server den med citronbåde og lækkert brød.

Udskriv opskrift