Kaneltoppe

(indeholder ikke hvede, mælk eller gluten)
(ca. 50 stk.)

Ingredienser:

3 æggehvider
250 g farin
Kornene fra 1 stang vanilje
1 tsk. kanel
300 g hasselnødder, malede
50 g hele hasselnødder, til pynt

Sådan gør du:

Pisk æggehviderne stive, tilsæt farin og vaniljekorn og pisk endnu ½ minut.
Tag 1 dl af marengsmassen fra til pensling.
Bland kanel og de malede nødder, vend det i æggehvidemassen og rør dejen sammen.
Form dejen til valnøddestore kugler og sæt dem på en bageplade med bagepapir.
Pensl øverste halvdel af kagerne med marengsmassen og tryk en hasselnød øverst i hver kage.
Bag kagerne i en 125° varm ovn 25-30 minutter.
Tag kagerne ud og lad dem køle et øjeblik, før de flyttes på en bagerist.

Udskriv opskrift