Kylling & grøntsager i fad

Ingredienser:

2 courgetter, skåret i tykke stave
2 løg, skåret i både
1 fed hvidløg, i tynde skiver
200 g cherrytomater
1 dåse kikærter
½ dl olivenolie
2-3 spsk. pesto
4 kyllingeoverlår
50 g chorizopølse, skåret i skiver
Kværnet salt og peber
Basilikum, til drys

Sådan gør du:

Kom courgetter, løg og hvidløg i et fad eller en bradepande.
Fordel tomaterne over og kom kikærterne i fadet.
Hæld olie over grønsagerne og fordel små skefulde af pesto over, og vend forsigtigt rundt.
Læg kyllingestykkerne over grønsagerne og top med skiver af chorizo. Krydr med salt og peber.
Sæt fadet i en 200° varm ovn ca. 30 minutter, til kyllingen er gennemstegt.
Drysses med frisk basilikum.

Udskriv opskrift