Mamma’s Efterårspasta

(4 personer)

Ingredienser:

400gr Paccheri pasta fra Don Antonio
150gr friske Karl Johan svampe
100gr marksvampe
1 løg
1 fed hvidløg
50gr smør
1 bøftomat
1 håndfuld persille
¼ liter mad fløde
¼ liter sødmælk
jomfruolivenolie
muskatnød
parmesanost
friskkværnet sort peber
middelhavssalt

Sådan gør du:

Rens svampene grundigt for jord med en fugtig klud eller en blød pensel.
Skær dem i gode stykker.
Hak løget fint.
Svits det hele fed hvidløg i halv smør og olivenolie til det er gyldent.
Fjern hvidløget og svits det hakkede løg.
Fjern løgene og svits svampene uden fedtstof indtil vandet er fordampet.
Tilsæt løgene, mælken, fløden og bøftomaten som er skåret i terninger, rør det hele sammen og
lad det stå og simre i 20 minutter.
Tilsæt reven muskatnød og hakket persille, smag til med salt og peber.
Kog pastaen al dente i letsaltet vand.(kom først salt i når vandet koger).
Bland saucen med pastaen og kom reven parmesanost på.

Udskriv opskrift