Muffins med hvid chokolade, citron og birkes

(12 stk.)

Ingredienser:

275 g hvedemel
125 g sukker
1½ tsk. bagepulver
1½ spsk. blå birkes
Revet skal af 1 usprøjtede citron
100 g hvid chokolade, grofthakket
1¾ dl kærnemælk
2 æg
100 g smør, smeltet og afkølet + lidt til formene

Sådan gør du:

Bland mel, sukker, bagepulver, birkes og citronskal sammen i en skål og tilsæt den hvide chokolade.
I en anden skål piskes kærnemælk og æg sammen, og smørret tilsættes.
Hæld det i melblandingen og rør det hurtigt sammen med en gaffel.
Der skal ikke røres for meget, så bliver muffinsene tunge.
Fordel dejen i 12 smurte muffinsforme og bag dem i en 200° varm ovn ca. 15 minutter.
Lad dem køle lidt før de vendes ud af formen.

Udskriv opskrift