Kinakål & oksekød i wok

Ingredienser:

• 400 g oksekød, i tynde skiver
• 1 spsk. sesamolie
• 1 spsk. olivenolie
• 2 røde peberfrugter, skåret i store tern
• ½ bladselleri, skåret i 5 cm lange, fine stave
• 1 rød chili, uden kerner og hakket
• 2 fed hvidløg, finthakkede
• 2 spsk. østerssauce
• 1 mellemstort kinakål, snittet
• 1 dl sojasauce
• 1 tsk. fishsauce
• Salt og peber

Sådan gør du:

Steg de tynde skiver oksekød i sesam- og olivenolie i en wok ved god varme.
Tilsæt peberfrugt, bladselleri, chili og hvidløg, skru ned for varmen og lad det sauterer et par minutter.
Tilsæt østerssauce og kinakål og rør det godt rundt i wokken.
Rør til sidst soja og fishsauce i.
Krydr med salt og peber og server retten med løse ris og mangochutney

Udskriv opskrift