(2-3 stk.)
Ingredienser
300 g marcipan
200 nougat
150 g pistaciemasse (fra Odense)
Pynt:
200 g mørk chokolade
50 g usaltede pistacienødder, hakkede
Guld- eller sølvglimmer (fås enten fra Mill&Mortar eller Odense)
Sådan gør du
Rul marcipanen ud med en kagerulle mellem 2 stykker bagepapir, til et rektangel på ca. 40 x 24 cm.
Smelt halvdelen af nougaten over vandbad, tag skålen af varmen, og rør den resterende nougat i.
Smør pistaciemassen ud på marcipanen i et jævnt lag, og fordel den smeltede nougat ovenpå pistaciemassen.
Skær pladen i 2-3 dele, og rul hver del sammen – lim evt. marcipanen sammen med våde fingre.
Smelt chokoladen over vandbad, og dyp rullerne i chokoladen, eller pensl den på.
Læg rullerne på bagepapir, og drys med pistacienødder og glimmer.