Ærtesuppe m/avocado & mynte

Ingredienser:

1 løg, finthakket
Olivenolie til stegning
400 g ærter (fra frost)
1 l grønsagsbouillon, fx Herbamare
1 potte mynte, bladene bruges
1 avocado
2 tsk. limesaft
1 dl cremefraiche
Salt
3 spsk. saltede cashewnødder, hakkede
2 spsk. ristede kokosflager
½ rød chili, uden kerner og finthakket

Sådan gør du

Varm olien i en gryde og sauter løget nogle minutter, til det er gennemsigtigt.
Tilsæt ærter og bouillon og lad det koge ca. 5 minutter, til ærterne er møre.
Hak ¾ del af myntebladene og kom dem i gryden sammen med avocadokødet og limesaft.
Blend suppen jævn, rør cremefraiche i og smag til med salt.
Bland cashewnødder, kokosflager og chili.
Pynt suppen med resten af myntebladene og drys med nøddeblandingen.

Udskriv opskrift