Krydret gulerodssuppe

(4 personer)

Ingredienser

500 g gulerødder, skåret i store tern
1 rødbede, skåret i tern
1 rødløg, grofthakket
1 fed hvidløg, hakket
½ rød chili, uden kerner og finthakket
Olivenolie
½ l grønsagsbouillon, fx Nature Compagnie
1 spsk. hakket ingefær
1 tsk. stødt spidskommen
1 tsk. tørret oregano
½ tsk. stødt koriander
Kværnet salt og peber
Limesaft

Sådan gør du:

Varm olien i en gryde og sauter chili, hvidløg og rødløg.
Tilsæt gulerødder og rødbede og steg dem med nogle minutter.
Hæld bouillonen over, og lad suppen simre ca. 15 minutter, til grønsagerne er møre.
Smag suppen til med krydderierne, blend den, og juster konsistensen med vand og limesaft.

Udskriv opskrift