Tomat-peberfrugtsalat

(4 personer)

Ingredienser:

4 tomater, halverede, uden kerner og kødet skæres i tern
1 rød peberfrugt
1 orange eller gul peberfrugt
1 fed hvidløg, finthakket
2 spsk. olivenolie
2 spsk. finthakket persille
2 spsk. frisk finthakket koriander
1 tsk. paprika
1 tsk. stødt spidskommen
Kværnet salt og peber

Sådan gør du

Kom peberfrugterne i en 225° varm ovn ca. 15 minutter, til at de begynder at blive sorte.
Lad dem afkøle i en plastpose, så er det lettere at flå skindet af dem.
Fjern kernerne og skær kødet i strimler.
Varm olien på en pande og sauter hvidløg, tomater og peberfrugter ca. 5 minutter.
Tilsæt urter og krydderier og lad det lige varme igennem.
Smag til med salt og peber.

Udskriv opskrift