Dyreragout

(4 pers.)

Ingredienser:

400 gr dyresmåkød
25 gr smør
1 spsk koldpresset jomfru olivenolie
1 stort løg
2 fed hvidløg
2 spsk mel
½ tsk. Fjerde krydderi el. allehånde
2 tsk. Dijonsennep
2 glas rødvin
2½ dl bouillon
2 laurbærblade
1 kvist timian

Sådan gør du:

Start med at brune dyresmåkødet på en pande i smør og olie.
Hæld det derefter over i en skål el.lign. og drys salt og peber på.
Svits så de hakkede løg og hvidløg i en gryde til de er klare.
Drys mel over og rør i det til melet er opsuget.
Hæld rødvinen på og giv det et kort opkog.
Rør så sennep, bouillon og krydderier i, hæld kødet op i gryden og lad det hele
småkoge under låg i ca. 1 time.
Så er den herlige dyreragout klar til servering.

Tilbehør: Kartoffelmos eller ris og måske lidt grøn salat.

Udskriv opskrift