Pizza m/ spinat, rejer og artiskok

(4 personer)

Du skal bruge:

Pizzadej:
2½ dl vand
25 g gær
2 tsk salt
ca. 400 g hvedemel

Fyld:
450 g frossen helbladet spinat
2 fed hvidløg
200 g reven
mozarella
1 dåse artiskokhjerter
300 g frosne optøede rejer
2 tsk oregano

Sådan gør du:

Kom spinat i en gryde, og damp den ved svag varme.
Krydr spinaten med salt og peber og presset hvidløg.
Kom vand i en skål, og opløs gæren heri.
Tilsæt salt, og ælt melet i væsken, til dejen er glat og smidig.
Rul dejen ud til en pizza, og læg den på en bageplade med bagepapir.
Fordel ost på dejen sammen med spinat, halverede artiskokhjerter og rejer, og krydr med oregano.
Tænd ovnen på 225 grader. Lad pizzaen hæve, mens ovnen bliver varm.
Bag pizzaen i 12-15 min.

Tip: Halvdelen af hvedemelet kan erstattes af durummel, det gør pizzabunden mere sprød.

Energi:
Pr. person:
2400 kJ (580 kcal)
Protein: 24%
Kulhydrat: 56%
Fedt: 20% (13 g)

Udskriv opskrift