Nasi goreng m/spejlæg

Ingredienser:

4 æg, stegt som spejlæg
3-4 fed hvidløg, knuste
2 spsk. revet ingefær
3 forårsløg, i tynde skiver
500 g hakket kyllingekød
1-2 spsk. sesamolie
2 spsk. tamari/shoyu/sojasauce
Ca. 400 g kogte ris
Ca. ½ dl ketap manis (sød chili sauce)
1 håndfuld bønnespirer
Hakket koriander til drys
Hakket Thai basilikum til drys
Hakkede, ristede cashewnødder til drys

Sådan gør du:

Varm olie på en stor pande og tilsæt hvidløg, ingefær, forårsløg og kyllingekødet og lad det stege ca. 5 minutter til kødet er stegt – og rør rundt undervejs.
Tilsæt ris, tamari og ketap manis og lad det småstege nogle minutter til det hele er blandet og varmt.
Fordel blandingen på 4 tallerkner og top med spejlæg og drys med bønnespirer, koriander, basilikum og cashewnødder.

Udskriv opskrift