Røget Gråsten Hanekyllingebryst

2 pers.

Ingredienser:

1 pak. røget Hanekyllingebryster (400-450g).
2 bdt. nye rødbeder (ca.10 stk. )
1 dl. kalvefond / bouillon
1/2 dl. rødbedesaft.
1/2 dl. balsamico
lidt citronskrald
Salt og peber.
1 stk. rødløg skåret i ringe.
Blandede friske urter efter behag f.eks. merian, persille kørvel.

Tilberedning:

Skrald rødbederne og skær dem i mindre stykker.
Pak rødbederne ind i stanniol sammen med kalvefond, rødbedesaft, balsamico citronskrald salt og peber.
Bages møre i ovnen ved 175 grader i ca. 1 time.
Brun Hanekyllingebrysterne af i rigeligt smør ved svag varme, steg dem færdig i ovnen ved 175 grader i 18 min.
Lad Hanekyllingebrysterne trække 10 min inden udskæring.
Hæld saften fra de bagte rødbeder og kog den ind.
Kom rødbederne tilbage i lagen og glaser dem heri.
Pynt med løgringe og urter.
Serveres gerne med kogte grønsager og groft brød.

Udskriv opskrift