Jordbær salat

4 pers.

Ingredienser:

500 g jordbær
1 cantaloupe melon (el. anden melon)
100 g rucola
2 forårsløg
1 bdt. grønne asparges
1 bdt. basilikum
1 spsk hvid balsamico
4 spsk god olivenolie
Hvid peber

Sådan gør du

Skyl jordbærrene og skær dem i halve, men behold stilken på.
Fjern skal og kerner fra melonen og skær kødet i små tern.
Skyl rucolaen godt.
Rens forårsløgene og snit dem fint.
Skyl de grønne asparges godt, skær det nederste trevlede stykke fra
og læg dem i kogende vand 1-1½ min.
Skær de afkølede asparges i skiver.
Anret salaten med rucola i bunden og jordbær, melon, løg og asparges ovenpå.
Dryp med balsamico og olie og læg blade af frisk basilikum på toppen.
Til sidst krydres med friskkværnet hvid peber.
Server brød til.

Udskriv opskrift