Salat med spidskål, æble, avocado og edamamebønner

(4 personer)

Ingredienser:

½ spidskål, halveret på langs og skåret i meget tynde strimler
½ agurk, skåret i små tern
½ bakke ærteskud
2 æbler, skåret i tern
Ca. ½ bundt radiser, i tynde skiver
125 g edamamebønner uden bælg, (fås på frost) gives et kort opkog og afdryppes
1 avokado, i tern
Et par stilke mynte, grofthakkede
½ bakke koriander, grofthakket
1 bundt forårsløg, den hvide del bruges og skæres i tynde skiver

Dressing
2 spsk. sesamfrø
1 spsk. solsikkefrø
Saft af 1-2 lime
2-3 spsk. shoyu/sojasauce
2 spsk. sød chilisauce
1 spsk. sesamolie

Sådan gør du

Fordel alle ingredienserne til salaten på et stort fad.
Rist sesamfrø og solsikkekerner på tør pande, til de er gyldne.
Bland dem sammen med resten af ingredienserne til dressingen og hæld den over salaten.

Udskriv opskrift